Son güncellenme :23.10.2020 15:22

Anasayfa > Genel, Gündem > AK PARTİ İL YÖNETECİLERİ HAYAT GAZETESİNİ ZİYARET ETTİ

23.10.2020 Cum, 15:22

Ak Parti Gaziantep İl yönetiminden Abdullah Başak, Mustafa Kılıç, Rüstem Turgut ile basın görevlisi ile birlikte Gaziantep Hayat Gazetesini ziyaret ederek gündeme ilişkin konularda sohbet ettiler.
Ziyaret sırasında Hayat Gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Özsöyler ve gazete yetkilileri il yöneticilerine ziyaretten dolayı teşekkür ettiler. Yöneticiler 7 ilçede kongresini tamamlayan Ak Parti 2 ilçe için genel merkezden atama beklediklerini belirterek kısa süre içersinde il kongresini yapacaklarını ve mevcut il başkanı Eyüp Özkeçeci ile devam edebileceklerini belittiler.
Ak parti il yöneticileri samimi geçen sohbet de basının bugünlerde zor günler geçirdiklerini bildiklerini belirterek Hayat Gazetesine ve çalışanlarına başarı dileklerinde bulundular.

YORUMLAR

Toplam 0 yorum bulunmaktadır.